Arrangement Crea-Tea

Zin om creatief bezig te zijn, maar ook genieten van lekker eten en drinken? Dat kan vanaf nu in het weekend! Dan biedt Creawork (www.creawork.nl)  samen met Alana Care (www.alanacare.nl) een crea-tea arrangement aan.

Vanaf 4 personen is het mogelijk op een prachtige locatie in het buitengebied van Zutphen een geweldige middag te beleven.  De crea-tea middag bestaat uit een creatief deel: decoreren met papier of sieraden maken. Aansluitend een high tea met verse biologische ingrediënten en keuze uit diverse soorten thee.

Als het mooi weer is kan de high tea buiten geserveerd worden, waarbij iedereen kan genieten van de mooi aangelegde tuin.

Dit arrangement is op aanvraag te boeken voor groepen vanaf minimaal 4 t/m maximaal 12 personen. De locatie is in Tonden (tussen Zutphen en Voorst) op een prachtige boerderij.

De kosten zijn € 40 voor een standaard arrangement van 4 uur. Voor de meer uitgebreidere variant van 5 uur (uitgebreidere high tea) zijn de kosten € 50. Starttijd is 13:00

Arrangement boeken: Ga naar Contact

Ook is het mogelijk dit arrangement op locatie te houden. In dat geval worden overige kosten zoals reiskosten berekend. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

info@creawork.nl / info@alanacare.nl